Mike Delfino goes gay

Desperates houswifes var helt okej, men kollade lite på new adventures of old Christine efter det och det slog faktiskt D.H ikväll, det var gööör roligt! :D

Men hör på det här, de vill göra karaktären Mike Delfino (James Denton) till homosexuell i serien. Jag tycker verkligen inte att han skulle passa som det, dessutom är han den snyggaste killen i serien, säkert en riktig kvinnodröm för många. Då ska väl hans rykte inte förstöras av en sådan idé.


  
Någon som håller med? Eller kanske inte alls håller med, kanske är det någon som vill se Mike Delfino som gay?


 

Hata Proooov!

Vilken nervös dag det har varit idag. Vi skulle ha nationella prov i svenska och idag var det ett tal. Super nervöst, som ja nämnde innan, men nu är det över, skönt. Imorgon är det ytterligare svenska nationella prov och då ska det vara en uppsats som vi ska skriva från kl 9.00 till 15.00 (1tim lunch oxå såklart). På torsdag är det ett till svenska prov (inget nationellt :P) och internationell ekonomi prov. Guuud säger jag bara, alldelse för mycket prov, vad har jag gjort för att förtjäna detta??

Men just nu är jag glad, snart dags för desperates houswifes!! :D



Den nya Ice Age

åå jag vill så gärna se den nya IceAge filmen Ice Age - det våras för dinosaurier. Här är länken till filmen (sorry jag kan inte länka så man kan trycka, jag ska lära mig!)  http://video.msn.com/video.aspx/?mkt=sv-se&vid=147ca043-9810-4c21-a014-c13ef177bd96&from=SVSE_PlayNetworks&tab=m1223030652028&wa=wsignin1.0

Den ska ha premiär den 1 Juli, Ill be there! Vilka vill följa med mig? (a)



Ny filt? Eller?

En söt liten filur ligger i min säng just nu, inte bara min Hampus som gillar mitt sällskap tydligen :)


Promiss

Nu sitter jag här, hela dagen har gått och har jag lyckats plugga? Nej.

Jag känner mig så dålig, jag måste bli bättre på att ta tag i saker. Imorgon kommer jag vara jätte trött eftersom jag kommer få sitta till efter midnatt med läxan.. men jag har bara mig själv att skylla. Det var iofs promenadens fel, den borde inte tagit så lång tid, men det går inte att sluta gå och prata tillsammans med Marléne, det är nonstop talking liksom. vi måste börja promenera regelbundet tycker jag, jätte bra för att hålla formen och jätte trevligt med sällskapet, två flugor i en smäll :) (även om vissa andra saker som tex plugg blir lidande)



vårväder idag

Vilket fiint vårväder det var idag! Våren känns väldigt nära nu. Det blev lite slappdag för mig idag, tog en lång sovmorgon, sedan kom Hampus förbi mig och vi gick för att gymma. Riktigt mysig dag. Nu sitter jag här och pluggar, snart kommer mammas pojkvän hit och då ska jag gå ut med hans söta vovve Hampus (haha ja jag vet roligt sammanträffande) och Marléne ska följa med också.



Hoppas hoppas hoppas

Det var egentligen bara meningen att jag skulle följa med Hampus till provfilmningen, men jag provade också. Det var riktigt kul faktiskt´, man skulle bara improvisera, inget manus eller något. De mailar om man inte går vidare och ringer om man går vidare, hoppas på det sista!

Provfilmning

Ja nu har jag kommit hem från jobbet, iofs för typ 1 tim sen, innan jag satte mig vid datorn så åt jag en himmels kladdkaka från frödinge, mums! Om 15 min ska jag åka och möta upp min älskling, han ska nämligen provfilma för en reklamfilm åt tele2, så jag följer med som moraliskt stöd.

Här kommer en bild på mina nya inköp, vad tycker ni om färgen på jeansen? Den är extrem, men jag gillar det, känns som jag :)


rosaJeans fishbone från NewYorker
Ljusgrå Jacka från H&M
Vita pumps från DinSko




Earth Hour

Juste! snart dags för earth hour, kl 20.30 släcker vi lamporna här hemma (jag som ska göra mig irdning för utågånn snart!) tack vare att min lillasyster som är väldigt ambitiös och ska släcka precis allt, även mitt rum.

Det är riktigt häftigt att så många människor är med, flera miljoner människor deltar och, eifeltornet i Paris, operahuset i sidney och lutande tornet i Pisa är en av många byggnader som släcks ner. I Stockholm släcks allt ner, utom stadshuset, konstigt nog, riktigt mysigt kommer det bli.




Jobbiga jobb lördag

Nu har jag kommit hem efter jobbet, ganska mör efter en heldag i butiken. Fast jag måste säga att det börjar bli roligare nu när jag inte vimsar runt och letar efter vart alla felhängda klädesplagg ska hänga, jag börjar hitta riktigt bra, jag är stolt över mig själv :) Jag har också köpt lite nya kläder, varav ett par jeans som jag ska ha ikväll när jag ska ut. Jag ska lägga upp foto på det sen om jag hinner, brukar annars alltid lyckas stressa runt i sista sekunden innan jag går ut. Ikväll är det nämligen dags för ännu en studentskiva, denna gång jensen södras sam/ekonomi -klass. Ska bli kul!



Vi blev förföljda!

Idag har jag tillåtit mig själv att bara slappa, inget plugg eller något annat, bara en skön mysig inomhusdag med min älskling. Men slappdagen har jag verkligen förtjänat eftersom det blev hårt festande igår på en studenskiva för jensen västras sam/sam klass. Lite om gårdagen:

Jag och Hampus shoppade på H&M, det skulle vara black and white -tema på skivan så Hampus skulle köpte en vit skjorta och en svart väst, gööör snyggt tycker jag. Sen fick jag också min födelsedagspresent av honom (lite försenad, men bättre sent än aldrig) och då fick jag en jätte fin grå jacka (bild kommer senare) och ett par vita pumps.

Utgång
När vi handlat klart så åkte vi hem och bytte om, sedan bar det av in till stan igen. Vi förade på Söder Hof med Johan, Dennis, Kasper och massa andra från Hampus klass. Efter några drinkar där så drog vi till Café Umbra, de flesta av oss var väl lagom onyktra, vissa lite mer än andra. Jag hade ingen biljett och ingen trodde jag skulle komma in, men fel hade dom, för jag lyckades ändå, bara att slå på sin kvinnliga charm hehe. Jag träffade många som jag kände, vissa som man inte sett på år och dagar, det var riktigt kul!

Här är lite gamla festbilder som jag satte ihop för skojsskull :)

Hemgång
Vid 3-tiden stände stället och alla drog sig hemåt. För mig och Hampus blev det nattbuss 192 mot fruängen som gällde eftersom tuben slutar gå. På bussen var det en snubbe som försökte ragga till sig mitt nummer, han tyckte vi passade ihop. Han var snart färdigutbildad rörmokare. Jag tackade nej, men om någon är intresserad av Ali, runt 25 år, snart rörmokare och bor i Fruängen, så håll ögonen öppna ;) Jag och Hampus gick av ca 10-15 minuter ifrån mitt hus, har man högklackat och om man är lite små onyktervilket tar ungefär den dubbla tiden att gå. På vägen hem trodde Hampus att någon förföljde oss, därför kollade han bakåt hela tiden. Jag såg ingen som förföljde oss, men Hampus sa att det var ett spöke. Han har sett för många skräckfilmer haha :P



Jag utmanar

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du? Angelica
2. Ett ord på 4 bokstäver? Anus
3. Flicknamn? Alva
4. Pojknamn? Andreas
5. Yrke? Arbetsnarkoman?

6. Färg? addittivafärger
7. Klädesplagg? Anorak

8. Mat? Avocadosoppa

9. Sak i badrummet? Ansiktskräm

10. Plats/stad? Amsterdamm

11. Orsak att vara sen? Alltid ute i sista sekunden

12. Något man skriker? Aaah!

13. Film? Alla älskar Alice
14. Något man dricker? Apelsinjuice

15. Band? A-teens
16. Djur? Aborre
17. Bil? Audi
18. Sång? Another song (Justin Timberlake)






Jag utmanar Marléne, Erika och Rebecca!











Träning gör en på gott humör

Ja då är man tillbaka efter gymmet, känns riktigt bra faktiskt och riktigt bra humör är jag på. Det är pinsamt att inse hur dåligt kondition man har egentligen, jag som spelat fotboll hela mitt liv och alltid varit tränad. Nu när jag knappt tränar alls längre, så känner jag hur dålig kondis jag fått.

Så nu har jag gett mig den på att jag ska komma i bra form till spanien (den 21/4) och i ännu bättre form till studenten (så kläningen kommer jag inte köpa fören i mitten av maj)


Första Spanienresan i 1an (2007)



Vart är min studentmössa?

Jag börjar bli lite irriterad över att nästan alla fått sin studentmössa nu, utom jag. Säkert är det fler som inte har fått den än, men det känns som att jag verkligen är sist. Den ska väl komma inom den närmaste veckan förhoppningsvis! Jag var ju lite sen att beställa så det kanske inte är så konstigt. Men den kommer att komma och fram tills dess får jag börja leta efter en studentklänning, Kanske någon som har förslag på en bra klädaffär?

Nu ska jag kila iväg till gymmet, det verkar inte som om jag får sällskap idag så jag tar med mig min mp3 som sällskap.




Dags för Möhippa

Jag blev överaskad och glad idag. Det är nämligen så att Hampus bror, Fredrik, ska gifta sig i sommar med sin färstmö vid namn Emma. (Btw så är det den 6e juni, alltså dagen efter MIN student, undrar hur jag kommer att må :S) Idag fick jag ett meddelande av Emmas kompis att jag ska få vara med och anordna möhippan! Guud så kul! Jag har aldrig ens varit på ett bröllop och nu första gången så får jag till och med vara med på möhippan :D Om någon har tips på roliga idéer som jag kan framföra så tipsa gärna ;)




24/3

Jag har fått höra att fyran redan finns översatt till svenska, det var visst jag som var lite efter på den nyhetsfronten :P
Jag ska snarast möjligt iväg till en bokhandel och köpa den boken!

Nu ska jag sätta igång att plugga så jag blir klar innan desperates housewifes börjar, dvs om 1,5 tim och innan dess ska jag hinna baka chokladbollar lagom till D.P, mums!

Nu är min älskling lite otålig, han tycker att jag är dålig som inte har börjat plugga än och tjatar på mig nu när jag skriver på bloggen :P typiskt honom och vara sån, som om det inte räckte med att ha en tjatig mor liksom!




Mycket på en gång

Det har varit en väldigt stressig helg, men mycket att göra, därför har det varit lite öken här på bloggen. Kan dra en kort summering av helgen:
- I fredags jobbade jag till klockan 20.00 och efter det gick jag på bio med min älskling, vi såg the unborn, Läskig film!



- lördagen var värst. Samling kl 9.00 på västberga IP vi skulle spela fotbollscup. den slutade halv 2 (vi kom till A-slutspel men åkte ut i semifinalen tyvär). Efter det åkte jag hem för att byta duscha och byta om, för sedan var det raka vägen till tungelsta och fira min lillkusin thea som fyllde 1år (19/3). Jag åkte därifrån vid 22.30 till Marcus som bor i Tyresö. Jag sov där och somnade vid 3.
- På söndagen började jag jobba kl 10.45 till kl 18.00. Jobbigt, men skönt med pengar :)



 När jag kom hem på kvällen så läste jag ut den tredje boken av Stephanie Meyer ljudet av ditt hjärta (i mitten på bilen). Hoppas på att den fjärde boken blir färdigöversatt snart så jag kan hugga in på den.




18/3

Första lektionen började kl tio i elva med ett Prov i religion. Efter det var det lunch och efter lunchen så var det Prov i Fek B. Efter det så slutade vi för dagen. Egentligen skulle vi ha foto B efter, men vi jobbar med hemuppgift nu så vi kunde gå. En väldigt skön dag och mysig dessutom! Dels för att solen skiner, men riktigt känner att våren smyger sig på och dels för att jag ska få träffa min älskling idag, det var ett tag sen vi sågs, mys!

Idag har jag provat den nya magnum temptation chocolate och den var inge vidare god. Jag bara älskar choklad, men den här var för mycket choklad, det var chokladkake-bitar och det kändes som det var chokladsmulor i hela glassen. Jag rekomenderar den verkligen inte!
Blä!




Här är dagens outfit (en av de två nya klänningarna som jag köpte i måndags):



Korallröd klänning från GinaTricot
Svart skärp GinaTricot
Silverarmband med blommor och fjärilar från six store



Första dagen på det nya jobbet

Idag var jag och provjobbade på NewYorker. Redan kl 9.00 skulle jag vara där utanför, vilket jag självklart var också (jag är aldrig sen till jobbet konstigt nog). Jag skulle ringa till en tjej som heter Marléne när jag stod utanför så hon kunde komma och öppna. Nummret till henne står i min kalender och min kalander hade  jag naturligtvis glömt hemma! Jag fick ringa 118 100 för att få nummret till butiken, men ingen svarade på nummret eftersom butiken inte öppnar fören kl 10.00. Efter bara 5 min kom Marléne och öppnade i alla fall eftersom jag som sagt var väntad ändå, som tur va :)

Det var roligt och nervöst att börja jobba. Först fick jag en liten tur i butiken och även på lagret. Sen fick jag i uppgift att "plasta av" både skor och kläder, kläderna fick jag vika ihop och lägga i fina högar i sina lådor. Det var det enda



Jobb och rekomendationer

Måndag, ny dag, ny vecka och massor att se fram emot. För en gångskull ser jag verkligen fram emot allt som denna vecka har att "erbjuda". Idag var det kort dag, så jag shoppade lite nya kläder efter skolan (jag visar bilder imorgon). Sedan var det cheerträning och den var super mysig (kommer lägga upp filmer från den träningen också förhoppningsvis). Fick tårta när jag kom hem, vilket var en trevlig överaskning och bra avslut på denna ljuvliga dag. Imorgon ska jag provjobba på NewYorker för FÖRSTA gången! Jag är jätte nervös, men jag tycker det ska bli väldigt roligt. Det var lite därför som jag inhandlade nya saker till garderoben idag hehe.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa twilight 2 boken (När jag hör din röst) den är suuper bra, jag kan inte släppa den! Första boken läste jag ut på mindre än en vecka, jag kunde inte slita mig från den heller (Om jag kunde drömma)! Det finns totalt 4 böcker, även en 5e som bara är påbörjad, de är skrivna av Stephanie Meyer, rekomenderar verkligen. Filmen twilight är också underbart bra, rekomenderar den också!




Jag glömde ett citat i söndags, så det får bli två denna vecka (nästa på söndag såklart):

Vi har för många som lever utan att arbeta OCH vi har alldeles för många som arbetar utan att leva
Charles Brown



Kvällen slutade med slagsmål

Kvällen började lugnt och trevligt med en smirnoff på görbacken med min farbror Nichlas. Efter det mötte jag upp Linnea och Therese vid busstorget i slussen, därifrån tog vi en buss till festen i Älta.

Vi blev hämtade av två kompisar vid bussen och redan där mötte vi ett helt gäng som skulle till festen. När vi kom fram var det väldigt mycket folk överallt, hög musik och verkligen drag. Det var liite mycket folk och det fylldes bara på mer och mer, huset var inte så stort heller, det var säkert över 60 pers, det var bara en tidsfråga innan det skulle spåra ur. Klockan var väl strax efter 1 när en felparkerad bil blev vandaliserad och husvärden blev nerslagen. Polisen var på väg så vi och de andra gästerna kände att det var dags att dra. Utanför var det ett slagsmål igång och folk skrek på varandra, vi fick snabbt slinka förbi den arga gruppen människor. Det gick bra, bara en ölburk som kom farande efter oss, men inget mer. Vi kom tryggt hem till Adam sen, där vi sov kvar.

Kvällens  klädsel:

Klänning från ginatricot
Silverarmband från H&M
Silverhalsband m hjärta från Therese (Guldfynd eller liknande)


Party all night long!

Jaha då var det dags för party ikväll igen, med Therese IGEN och med Linnea som jag inte har träffat på år och dagar! Ikväll bär det av till Nacka hos en person vid namn Daniel, en kompis kompis, vi har inte träffats innan. Jag har dock ett problem, ett ständigt återkommande, Vad tusan ska man ha på sig? Jag har en hel del att välja mellan, vilket gör det svårare. Skulle vara lättare om jag köpte något nytt, för då har man anledning att ha just det på sig. Jag fick nämligen presentkort för sammanlagt 500 kr som jag kan spendera på kläder, men det har jag inte kunnar använda än...

Nu är det snart dags för pizza, så jag ska nog börja leta lite i min garderob innan jag ska äta, jag kan lägga in en bild på mitt val sen!



Jag och Therese var spontana

Ja det blev utgång igår i alla fall. Therese ringde upp mig efter att hon slutat jobba, då bestämde vi att vi skulle ut, men vart visste vi inte. När vi sedan satt på tåget så vart den spontana tanken att gå av i gamla stan och dra till huset på cattelin. Där mötte vi några gamla vänner till mig, en trevlig tjej som heter Cecilia också, de slog följe med oss till huset. Jag blev ganska förvånad över att kön för lista var dubbelt så lång som den andra "vanliga". Jag undrar varför man ens ska skriva upp sig på listan om man ändå inte kommer fram fortfare? För det är ju därför man vill stå på listan, för att gå förbi kön och slippa vänta i år och dagar på att komma in. Knasigt men så var det, vi kom ju in tillslut i alla fall. Det var fortfarande "happyhour" (10 min innan den var slut) så vi dubblade våra beställningar, stört billigt!


Här har vi Partypinglan Therese (bilden är tagen från en annan gång)

Det var sjukt bra drag med mycket folk och vääldigt varmt på dansgolvet, Therese och jag trodde iofs att det berodde på att vi var så heta haha :P Efter några drinkar tillsammans med Therese och Cecilia OCH en massa dansande, så bar det av hemåt. I liljeholmen fortsatte Cecilia vidare till Mälarhöjden. Medan jag och Therese väntade på Fruängståget så gick vi upp till korvmojen precis ovanför för att äta lite, enligt tradition efter krogen. Jag lyckades pruta till mig en liten pommestallrik (fanns egentligen bara stor som kostade mer). Therese's pappa skjutsade hem oss från fruängen, jätte snällt av honom. Jag kom i säng vid halv 3, inte så sent för att vara jag.




Idag är det kalas med släkten, dom är här om 50 min och jag har inte ens duschat än, eftersom duschen blev ledig först nu! Ett hus med bara tjejer, vad ska man förvänta sig med bara en dusch?



Surt...

åååh vad jobbigt, jag försöker lägga in en logga i min header men det går bara inte! Jag har gjort exakt det som stod på designadinblogg.se, men det går ändå inte.. jag får ta hjälp av någon som kan, tills dess får jag nöja mig med standardmallarna som finns här :(



En lugn fredag eller party fredag..?

Jag sitter hemma nu en fredagkväll och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, Jag vill ut på krogen, men jag pallar inte klubba, vill bara ta en drink eller så. Jag kan heller inte vara ute för länge eftersom det är kalas imorgon för mig och min lillasyster Amanda (ja fyllde 20 feb och hon den 22a) så hela släkten kommer hit imorgon, då vill man verkligen inte vara bakis.

Medan jag väntar på att komma på vad jag ska hitta på så lägger ja upp en liten "dagens outfit", jag hittade lite gammal och lite mindre gammalt och gjorde en klänning till en kjol, här är resultatet:


Kjol (klänning egentligen) från Ginatricot
Linne från BikBok
Skärp från H&M



ps. Saknar min älskling <3


Blommiga vår

Jag tycker det är ganska tråkigt med vintern nu, jag längtar till våren... medan man väntar i dessa snötider så kan man ju längta lite efter solen, värmen, grönskan och det underbara blommiga vårmodet.

Jag var inne på en hemsida vid namn polyvore där jag hittade underbara klänningar (mitt favoritplagg) i allt från myllrande blomsterklänningar till enklare med bara en liten ros i midjan. Jag bestämde mig för att välja ut de som jag tyckte var finast och matchade även ihop varje klänning med ett par skor, här är resultatet:


Här är beskrivninigen från vänster till höger. Skorna som jag matchat står med kursivt bredvid klänningen.

rosa klänning m småblommor från forever21.com ljusgröna ballerinaskor från bodenusa.com
Vit klännig m röda blommor från tmfas.com vita pumps från debenhams.com
Benvit klänning m marinblå blommor från tmfas.com  Marinblå sandal från piperline.gap.com
Vit klänning m lila blommor från forever21.com lila ballerina-skor från monson.co.uk
Vit klänning m svarta blommor flannelfashion.com benvita pumps från net-a-porter.com
Svart klänning m rosa detaljer från boohoo.com  Kristallrosa pumps från kurtgeiger.com
Vit klänning m rosa rosor från charlotterusse.com grå pumps från yesstyle.com



En lycklig dag - Jag fick ett jobb!

Yes det gick verkligen bra på intervjun, butikschefen Ullrika är hur trevlig som helst, det kändes så bra OCH jag fick jobbet på NewYorker! Jag är så glad! Ålhéns kunde inte ge mig så mycket tider, det var därför jag började söka vidare på annat håll, särskilt långt behövde jag inte söka heller, eftersom NewYorker ligger nästan granne med Ålhéns. När jag skrivit på kontraktet på NewYorker så gick jag, med en väldigt skön känsla i magen, förbi Åhléns och sa upp mig. Jag trivdes bra där och jag är glad över att jag fick chansen att jobba där, eftersom det gav mig fördel när jag sökte jobb inom samma bransch.

Jag kan tipsa er som vill eller kanske till och med har börjat söka jobb:
- Skriv ett väldigt bra CV och Brev (första meningen och bilden på en själv gör stort intryck)
- Det finns väldigt många om man bara orkar leta och man ska inte vara kräsen.
- Lämna alltid CV direkt till butikschefen eller personalansvarig
- Ring gärna upp för att dubbelkolla om de sett just din CV


Ibland leder det till intervju, ibland inte. Intervjun kan leda till jobb, ibland inte. Så är det hela tiden, Men ge ALDRIG upp!


Så framöver kommer jag förhoppningsvis kunna uppdatera er lite mer om NewYorker senaste modekollektioner i bloggen :D



Snart dags!

Just nu har jag internationell ekonomi och ingen lärare är här så de flesta spelar betapet just nu, vissa jobbar också såklart. Halvtråkig lektion, hade jag hunnit bli medlem innan dom andra startade spelet så hade jag varit med, men nu fick jag skriva lite i bloggen istället.

Om ungefär 15 min slutar vi och då ska jag fort som sjutton åka iväg på arbetsintervjun som börjar om 1tim 15min. Hoppas att det går bra, skulle vara så kul att få det här jobbet :) När jag väl fått ett jobb s kan jag avslöja vart jag sökt och vilka jag fått intervjuer med. Men tills dess så avslöjar jag inget ;)



Håller tummarna

Jag hoppas på att få tur den här veckan för jag vill verkligen, Verkligen, vill HA ett nytt jobb! Jag lämnade CV igår (tis) och fick konstigt (tur?) nog intervju idag, sen får man bara hoppas på det bästa. Ja ska på intervju imorgon också och det jobbet verkar roligare så jag hoppas på det, MEN man får ta det man får och vara glad över det, så nu håller ja tummarna och hoppas på TUR :)

Skulle också önska att det kunde bli vår snart, så lite TUR med vädret vore inte helt fel heller.


Här var jag och mina vänner ute i det fina vädret och åkte fyrhjuling hemma hos Hampus

Från vänster: Angelica (jag) Frida och Alexandra E.A



Afrodans + giraffer = ?

Ledsen att ja inte hann skriva något igår, vi fick främmande och tiden bara rann iväg..

Till att börja med så kan jag iaf konstatera att afrodans inte var något för mig. Man skulle hoppa och skutta lika graciöst som en antilop och dansa vackert som en fågel, men jag kände mig ungefär som en lång och klumpig giraff, osmidig och dum. Tyvär passade det inte mig, cheerleading är mer min grej :)

Ser jag ut att kunna dansa? :)
 
                                                                      ...Det överlåter ja till någon smidigare :)



10/3

Det känns som man just kom till skolan, vi börjar 13.00 och nu slutar vi om 5 min.. Sköön dag :) Ikväll ska jag på gym och afrodans med min mor, jag är väldigt skeptisk till det, men jag har lovat henne att ge det en chans, så vi får se hur det går haha

Jag skriver om det ikväll, måste gå nu!



9/3

Vad skönt det är när man bara kan sitta och inte göra nånting på lektionen, det var en lätt uppgift som jag redan är klar med :) Skulle iofs kunna lära mig lite om indesign-programet, meen det är lite för kort tid kvar..
 
Woho, inte långt kvar till cheerträningen ikväll :D synd bara att det är många som inte kommer, nu när vi har nytt program och allt, men det ska bil kul ändå!

Här är en bild från vår träning, alla söta cheerleaders :)



I bilden: Martin, Hampus, Angelica, Sandra, Lina, Liza, Jonna & Marléne (sen var det några randoms som kom denna gång)



Slapp-söndag

Idag har det varit en riktigt skön slappdag (förutom att ja städat hela huset, men det gick fort och det är skönt när det är fint) och nu borde jag kanske sätta igång och plugga lite så man inte hamnar efter eller så. Men jag tänkte först kolla på den nya treminatorfilmen och slappa ännu lite till denna slappar-söndags-kväll.

Tänkte försöka lägga in något litet klokt ordspråk sisådär en gång i veckan så jag passar på att göra det nu:

Bästa sättet att få ett arbete att verka svårt är att skjuta upp det
Winston Churchill



Mys helg

Hoppsan då, nu blev det några dagars mellanrum mellan inläggen, det blir väl lätt så när det är helg och mycket annat att göra. Var en riktigt skön helg, har tillbringat nästan hela helgen med min kära pojkvän och min mamma var inte hemma så det var mycket egen tid för varandra, mys!

Imorgon är det skola igen och slut på slappandet, men mitt slappande är ändå snart slut eftersom jag har lovat att städa hela huset, jag snart ska ta tag i det.Men imorgon är det också cheerträning och det ska bli så kul att börja på det nya programet!

Igår köpte jag en fransk chokladtårta från delicato, som jag just nu sitter och äter en bit av. Så himla gott! Tråkigt nog vill inte Hampus äta tårta så jag har hela för mig själv, skulle vara roligare att ha någon att fika med. kanske någon som vill äta tårta ikväll?





Trädkramning och bus

Efter skolan så var vi några elever på skolan som kände för att vara lite ambitiösa med vårt naturarbete. Vi bestämde oss dörför för att åka till naturhistoriska museet och ta reda på lite mer om vårt område (mitt dvs är ju om mammutar). Tyvär så fanns det inte så mycket fakta att finna där, ytterst lite, men vi hade sjukt kul istället. Jag kan verkligen rekomendera deras utställningar, speciellt den om kroppen, men då måste man också prova på alla övningar som finns.


Här har vi ett roligt ihåligt träd (det är innan museet, kan också rekomenderas, väldigt roligt)


Jossan kramar trädet... Eller kanske trädet som kramar Jossan?...Slut på kramandet av träd.


Väl inne på museet så tog jag den här fina bliden på ett skelett av T-rex. Eftersom det råder fotoförbud så tog jag utan blixt, där av den dåliga kvalitén, men jag tycker den var fin ändå :)




Här är den roliga "reaktion, uthållighet och sammaordning" -spelet som jag toppade high score på, jag var överlägset bättre än mina vänner.


Fast de tror att det berodde på att jag var lång och mycket snabbare kunde nå knapparna. Jag står fast vid att det endast berodde på skicklighet. De kan helt enkelt inte ta att jag var bäst, de är bara dåliga förlorare.. hihi



Återskapa mammutar?

Ännu en morgon i skolan, men denna gång tidigt (börjar 8.45, tidigaste dagen på schemat). Sitter här på naturkunskapen och kollar upp om man kan återskapa mammuten, mycket intressant faktiskt. Tänk vad häftigt det skulle vara om det gick runt fluffiga elefanter på vår planet, Mäktigt!



Fast med tanke på att klimatet är på väg att bli varmt så att till och med de kallaste nord/syd -polen börjar bli varmt, så att  våra isbjörnar ligger pyrt till. Då kanske det inte riktigt är rätt tid att återskapa ett djur som kräver ännu mer kyla än så?



Bulb och Grisar

Snart är det läggdags, men var först tvungen att lägga upp bilderna från Foto B lektionen idag, för att visa hur roligt man kan ha med en kamera. Men först en kort förklaring till dessa underliga bilder:

Inställningen heter Bulb, vilket betyder att man kan hålla in avtryckaren så länge som man känner för. Om ett rum är mörkt och man har något som lyser (tex lampa på en mobil el liknande) så kan man fånga upp ljuset färd och då göra mönster, inget photoshopat alltså, detta är äkta vara! ;)



Här är då min lärare Frank som formar ett fint hjärta runt sig själv (ena armen försvinner pga rörelsen)



Här skriver Frank ett ord..

..Vilket resulterar till att Jossan och jag ska vara bättre än så, vi ska skriva våra namn (jag fotade bara).

Här under är ett av de bästa försöken:



Ja du Jossan, vad ska man säga, bättre lycka nästa gång ;P



En sista bild på mitt lilla mjukisdjur som höll mig sällskap nu framför datorn:


Djurart: Marsvin (här hemma kallar vi de för grisar)
Namn: Blomma
Ålder: 12 veckor



Lugnet efter stormen

Här sitter man nu efter det jobbiga provet om bokföring (fek B) och snart börjar Foto B. Jag fick låna en dator och sitta här inne till min lektion börjar och tänkte passa på att skriva några ord. Inte för att jag har mycket att säga, utan mest för att jag har tråkigt och inte orkar hålla på med något skolarbete just nu.

Martin är duktig och jobbar här bredvid mig, men han vågar väl inte göra annat när Bodil är i närheten haha

Den här skylten hittade Martin:

Ganska passande hihi (Tror alla har träffat på sånna lärare någon gång)



tid, hinna, plugga och ännu mer tid som försvinner..

Jaha ännu en halvtrist skoldag, snart ska jag ha Fek B prov, som jag knappt har pluggat till, fast till min förvåning så är jag inte själv om att inte ha pluggat till det, vissa kör endå och hoppas på det bästa medan vissa går hem, hehe min klass i ett nötskal, ute i sista sekunden :P
Men nu ska jag inte vara så negativ, snart ska ja ha Foto B och det är jätte kul :D

Tiden bara rinner iväg, nu är det dags för prov, hoppas det går bra!




Nyttigt ska det vara, Bara det är gott :)

Jag bara älskar att ha sovmorgon, därför är tisdagar helt underbara eftersom jag börjar kl 13.10, snacka om att man kan sova ut.

Ikväll ska jag och Marléne prova på att gymma, därför har jag bestämt mig för att vara nyttig, så till frukost åt jag Fullkornsbröd istället för rostbröd. Det känns som en bra start. :)

Nu ska jag ska jag åka till skolan, jag hoppas att jag får ett samtal idag med goda nyheter, jag håller tummarna! :D



Hemma efter 2-timmar träning

Ja länge tränar vi men så värst intensivt är det ju inte, men gryymt duktiga i alla fall! Efter träningen så åkte jag med Marléne till MAX i centralen (sorry Martin Solna ÄR för långt) och tog en hamburgare. När jag satte mig insåg vi att tåget skulle gå inom 2 min, så vi slängde i oss burgarna och skyndade till tåget.

Detta skyndande var onödigt inser ja nu, så här i efterhand... Ja skynda från stationen till bussen, men den hade inte kommit än. det tog 38 min innan någon buss dykt upp, på de minutrarna ska det ha kommit två bussar. Fast det kom i alla fall en och det får man väl vara glad över.

Efter skola, träning och en jobbig resa så är man ganska trött, det blir nog tidig sängdags ikväll. Ska väl försöka plugga lite till företagsekonomi B -provet på onsdag också.. usch jag somnar bara jag skriver ordet..
Jag å Marléne
Även om resan är tråkig, så blir det alltid kul med dig Marléne! :)



Första orden och andra bloggen

Ja då har jag gjort som trenden följer, jag har skapat en blogg. Helt plötsligt har alla en blogg och vissa tjänar till och med pengar på det! Det är ju bra för de personerna, jag startar nu upp en ny blogg efter att min gamla "gått ut" och glömts bort. Det är ju faktiskt väldigt kul att skriva av sig lite och det är ju bara ett plus om folk vill läsa den också. Men främst är det för min egen del eftersom man kommer ihåg saker och ting mycket bättre om de står nedskrivna och inte bara finns i huvudet.
Nu har ja sjuukt bråttom till min buss som går om 6 min, ska på cheerträning. Skriver senare!





Välkommen till min nya blogg!

En uppföljning av den gamla: http://angeliques.blogg.se/

RSS 2.0