Dan före dan före doppare dan

Igår var det en jätte trevlig julmiddag med några vänner hemma hos Bok, på Sturegatan där han numera bor. Hur fin lägenhet som helst och riktigt stor, nu kan Bok bli schtekare om han vill, fattas bara rosa skjorta å backslick hihi! skämt åsido, tack Bok för en jätte trevlig kväll och middag (och tack till din pappa som vågade ha oss tonåringar där) och tack allihopa för en mysig och rolig kväll! Inte ett tack till er som INTE höll upp dörrarna så vi fick vänta 29min på nästa tåg.. även om vi som var kvar, Emil, Bagera och jag (som blev det tredje hjulet på nåt konstigt sätt!), hade himla roligt på perrongen haha :)
Jag å Marléne på julmiddag (denna för 2 år sen hihi)

Imorgon är det Julafton! Det går inte att fatta! å det gr inte att fatta att jag inte köpt de två sista julklapparna än! dags att röra sig..
God Jul!

 


Bästa filmen!

Igår var jag och Emil och såg Avatar på 3D bio. Det är med all säkerhet en av de bästa filmerna jag sett! Jag vet inte om det är storyn eller de visuella effekterna, men den här filmen var verkligen storslagen. Det kändes verkligen som att man var med i filmen, i den där magiskt vackra skogen, det var ofta jag fick lust att ta på sakerna som faktiskt flög in över publiken :)
Jag rekommenderar verkligen den här filmen!

Official Avatar Movie

Längtar till nästa film, ryktas nämligen om att Avatar ska bli en trilogi, Yes me like!




Juletider

Yes I´m still alive.
Men usch vad dåligt, ibland har det gått dagar å ja skriver "oj vad dålig uppdatering" men hallå, nästa EN månad, usch usch usch! Har haft såå mycket för mig nu inför jul å inte riktigt tillgång till datorn hela tiden.

Jag har jobbat massor, pluggat massor (men nu är det jullov wiiee!) å shoppat MASSOR! Om ja ändå  hade en kamera så ja kunde lägga upp bilder på allt det nyinköpta, men det kommer väl, om inte annat kommer nog julklapparna upp här hihi :) men lite fler inlägg ska det verkligen bli, kul att skriva av sig ibland ju :)
GOD FORTSÄTTNING PÅ ER ALLA! :)
ps. tänka att det endast är 3 dagar kvar till jul, jag längtar! Ska inhandla sista två julklapparna imorn..

RSS 2.0